fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Nastavljamo sa predstavljanjem IZUZETNIH DAMA koje nas svakodnevno okružuju. Dan žena, 8. mart, idealno je vreme da se na njih podsetimo i ukažemo im veliko poštovanje za svakodnevni trud koji ulažu da bi svima nama život bio lakši i jednostavniji. Ovaj put predstavljamo IZUZETNU DAMU koja ruši sve tabue i predrasude o “muškom” i”ženskom” biznisu.  Njeno ime je Slađana Žujić, ona je staklorezac iz Surčina i, zajedno sa mužem Zoranom i ćerkom Tamarom, uspešno vodi sve poslove u Staklorezačkoj radnji Žujić u Surčinu.

staklorezac zujic surcin

Pogledajmo kako protiče jedan njen radni dan:

“Rano jutro, tačno je 7 sati. Dok kazaljke na satu pokazuju tačno vreme iz kuhinje dopire miris jutarnje kafe. I ovog jutra sačekala me je u isto vreme na istom mestu. Dobro poznat lik, životnog i poslovnog partnera poželeo mi je dobro jutro. U miru i tišini pocinje još jedan radni dan. Kao i svaka majka i supruga, nakon ispijene kafe obavila sam kućne poslove i otpratila dete u školu.

Za to vreme već telefon počinje da zvoni i kreće se u nove radne pobede. Kao u svakom poslu, i u našem se desi po neki problem. Taj problem se rešava brzo jer posao ne može da trpi.

Naša firma se bavi sečenjem, obradom stakla, uramljivanjem slika i sve što jedna staklorezačka radnja podrazumeva. Da bi uspešno poslovali važna je organizacija, a kako smo suprug i ja jedini radnici, nama to ne pada teško. Ljudi i firme sa kojima saradjujemo su jako korektni. Podržali su nas kad smo počinjali i jako sam im zahvalna na tome. Sa nekim od njih se družimo i privatno. Sve fizicki teže poslove obavlja suprug, ali zato sve obaveze oko papirologije i vodjenja firme pripadaju meni. Kada dodje 17h to obično bude kraj radnog vremena ali u našem slučaju nije uvek tako. Nekad se mora ostati duže da se završi neka porudžbina jer mušterija mora biti zadovoljna. Nekad je teže nekad lakše, ali za sve je potrebna ljubav. Kad čovek voli ono sto radi onda je i uspjeh zagarantovan.

Zato poručujem svim ženama da bi bile zadovoljne sobom moraju biti podjednako ostvarene na svim planovima, kako porodičnim tako i poslovnim.

Slađana Žujić-STAKLOREZACKA RADNJA ŽUJIC,SURČIN

Pogledajte i profil naše firme na ovom biznis portalu: Staklorezačka radnja Žujić Surčin.

Podeli na mrežama: