fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Vitastil je privatna firma, osnovana 2004. godine u Erdeviku (Vojvodina, Srbija). Iskustvo u poslovima proizvodnje proizvoda od suncokreta datira iz 1992. godine. Od svog nastanka firma Vitastil se bavi preradom suncokretovog jezgra, da bi vremenom modernizovala svoje pogone i započela proizvodnju gurmanskog hladnog ceđenog ulja od suncokreta, odnosno svog najnovijeg proizvoda patea od suncokreta.
 
Kako bismo se na adekvatan način brinuli o Vašem zdravlju, naša obaveza je da neprestano unapređujemo proces proizvodnje i uz Vaše poverenje zajednički savladamo zahteve vremena. Uz poštovanje propisa Evropske unije o proizvodnji, skladištenju i pakovanju hrane, usaglasili smo poslovanje zahtevanim standardima u našoj delatnosti.
Odnose sa potrošačima naših proizvoda i našim partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju jer je svaki pojedinac od esencijalne važnosti za kompaniju Vitastil. Zadovoljstvo naših kupaca i partnera predstavlja temelje na kojima gradimo naše poslovanje, baš kao i dobra atmosfera unutar same kompanije. Visoka motivacija zaposlenih i opredeljenje za proizvodnju visoko kvalitetnih i zdravih proizvoda izgrađuju imidž kompanije.
 
Potražite nas i na društvenim mrežama:

Facebook: vitastil

Instagram: vitastil.erdevik

INFO

Adresa: Erdevik
Telefon: 022 752 365
e-mail: /
web: /

Podeli na mrežama: