fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Osnovana 1999. godine, škola “St Nicolas School” ima više od 25 godina iskustva u organizovanju kurseva stranih jezika za polaznike različitih uzrasta i profila.

Od otvaranja prve škole u bloku 70 na Novom Beogradu do danas, ST NICOLAS SCHOOL je izrasla u jednu od najpopularnijih škola stranih jezika u gradu sa učionicama na deset različitih lokacija.

Naš cilj je da svaki polaznik koji upiše kurs u ST NICOLAS SCHOOL ostvari napredak u svom znanju, a da bismo vam pomogli u tome, nudimo:

  • Kvalitetno podučavanje od strane kvalifikovanih profesora
  • Male grupe gde je svaki učenik u centru pažnje
  • Konsultacije sa profesorom kad god je to potrebno
  • Redovne provere znanja kroz periodične testove
  • Najnoviju opremu, materijale i resurse za učenje

Kvalitetno podučavanje

Svi profesori u ST NICOLAS SCHOOL su visoko kvalifikovani i mnogi imaju više godina iskustva iza sebe. Oni su predusretljivi, profesionalni i fokusirani na to da vam pomognu da ostvarite svoje lične ciljeve. Njihov posao je da se pobrinu da vi uspešno učite, ali i da se osećate opušteno i da se istovremeno i zabavite.

Male grupe gde je svaki učenik u centru pažnje

Nudimo rad u grupama od 3 do 8 učenika. Ovo znači da ćete uživati u ličnoj pažnji svojih profesora, a to će vam pomoći da brže napredujete. Naši profesori osmišljavaju dinamične, interaktivne časove, gde je fokus na svakom polazniku, tako da su učenici motivisani da uče.

ADRESAMilana Uzelca 23 j, Zemun
TELEFON011 2100 627
e-mailnicolas@stnicolasschool.rs
webhttp://www.stnicolasschool.rs
Podeli na mrežama: