fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

U radu sa klijentima iznova i iznova nailazim na ista pitanja ili nedoumice. Sva se tiču potrebe za praćenjem performansi biznisa i poteškoća u biranju ključnih indikatora.

Pošto ih zaista ima dosta i sreću se u većini kompanija, kreirao sam jednodnevnu radionicu “KPI i dinamičko upravljanje” na kojoj detaljno objašnjavam kompletan proces postavljanja ciljeva, planova, indikatora, merenja, a zatim i procese izveštavanja i upravljanja u realnom vremenu.

Kroz ovu radionicu prenosim znanja, iskustva i ideje stečene kroz više od 20 godina saradnje sa kompanijama raznih veličina ( od 5 do 4000 zaposlenih ),

profila (od rudarstva, preko industrije zabave do IT industrije i zdravstva) i sa svih meridijana.

Cilj mi je da klijentima prenesem tačno ono što je njima potrebno i pre svega ona znanja i iskustva koja ne mogu naći u knjigama.I nikad vam neću dati nijedan savet koji sam nisam isprobao u praksi, ili koji ne bih sam primenio da se nađem u takvim okolnostima.

ljubisa borojevic prepreke poslovanje poslovni uspeh napredak indikatori biznis konsultant trening unapredjenje vise para zarada mojabaza1

Više o meni i mom radu možete saznati na:

https://www.linkedin.com/in/ljubisaborojevic/

https://www.quora.com/profile/Ljubisa-Borojevic

Zakažite preliminarne konsultacije na telefon, whats up, viber, telegram:  +381641112513

Vidimo se na radionici!

 

Podeli na mrežama: