Promocija programa za preduzetnike

RAREI Beograd organizuje Promociju aktuelnog Javnog poziva za sprovođenje paketa usluga za mlade i žene preduzetnice!
 
Par reči o samoj agenciji: Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd – RAREI osnovana je 2002. godine i akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije.
Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Beograda i Institut ekonomskih nauka.
Kao institucija koja je utemeljena na Zakonu o regionalnom razvoju, RAREI predstavlja koordinatora razvoja na teritoriji Beograda, i kao takvi smo prepoznati od strane domaćih i međunarodnih razvojnih institucija.
RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija.
RAREI služi kao nezavisni pokretač i tačka susreta javnog, privatnog i civilnog sektora u regionu.
Zaposleni u RAREI imaju značajno iskustvo u upravljanju projektima finansiranim od strane EU, međunarodnih i domaćih donatora.
Ovo iskustvo podrazumeva upravljanje kompletnim projektnim ciklusom, od pripremne faze, kroz implementaciju, koordinaciju i nadzor, kao i izveštavanje.
RAREI je uspešno pripremila i realizovala veliki broj projekata finansiranih od strane EU, međunarodnih i bilateralnih donatora, kao i nacionalnih fondova, u oblastima regionalne saradnje, društveno-ekonomskog razvoja, preduzetništva, obrazovanja mladih, konkurentnosti i inovacija.
RAREI pruža podršku gradskoj administraciji i ostalim zainteresovanim stranama u regionu (javne kompanije i organizacije finansirane od strane Grada Beograda) u pripremi predloga projekata i implementaciji odobrenih projekata.
Kroz edukaciju, treninge i konsultantske usluge zainteresovanim stranama u oblastima upravljanja projektima, turizma, kulture, ruralnog razvoja, zelenih tehnologija, inovativnog i održivog ekonomskog razvoja, RAREI razvija projekte koji doprinose razvoju beogradskog regiona.
Detaljnije o Regionalnoj agenciji možete pogledati na: http://www.rarei.rs/
 
RAREI Beograd ovaj put vas poziva na promociju programa za mlade i žene preduzetnice. 

Promocija će biti realizovana 23.03. od 13 časova, preko Zoom platforme.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla: zorica.karavidic@rarei.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *