fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije tradicionalno organizuje godišnji događaj za preduzetnike pod nazivom “Dan otvorenih vrata za preduzetnike sa Nacionalnom službom za zapošljavanje”, na kojem će biti predstavljeni Programi podrške Nacionalne službe za zapošljavanje za 2024. godinu. Tokom tog događaja dobićete informacije o svim uslovima pod kojima možete dobiti bespovratna sredstva za zapošljavanje novih radnika, obrazovanje vašeg osoblja, zapošljavanje osoba sa invaliditetom i druge uslove, kao i uslove za samozapošljavanje nezaposlenih lica koja su na evidenciji NSZ.

Svake godine aktivno učešće na događaju uzimaju predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije i Nacionalne službe za zapošljavanje, s jedne strane, i članice Sekcije za žensko i omladinsko preduzetništvo PKS, preduzetnice i preduzetnici mikro, malih i srednjih preduzeća, s druge strane.

Pozivamo Vas da uzmete učešće na “Danu otvorenih vrata za preduzetnike sa Nacionalnom službom za zapošljavanje”, koji će se održati 17. aprila 2024. godine u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15, sala 2 ABC u prizemlju, s početkom u 11 sati.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite do 15. aprila 2024. godine putem e-pošte: preduzetnik@pks.rs.

Podeli na mrežama: