fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Značaj marketinga, advertajzinga, reklamiranja i oglašavanja najbolje se ogleda kroz neposredno i spontano iskustvo naše sagovornice, koja radi u agenciji za nekretnine sa uspešnim poslovanjem u lokalnoj sredini na Novom Beogradu i šire.

„Radim u agenciji za nekretnine već nekoliko godina, i mogu sa sigurnošću reći da je marketing ključni faktor našeg uspeha. Neprekidno reklamiranje i oglašavanje omogućavaju nam da budemo prisutni u svesti naših potencijalnih klijenata, i da ih podsećamo na naše usluge. Blokovi na Novom Beogradu su naša glavna ciljna grupa, i kroz lokalne kanale komunikacije uspevamo da dopremo do njih na efikasan način.

Reklamiranje na lokalnim portalima, distribucija letaka i postavljanje plakata u obližnjim kvartovima su samo neki od načina na koje gradimo prepoznatljivost naše agencije. Ali, ključno je što imamo i pozitivno iskustvo sa našim klijentima koje se širi “od usta do usta”. Zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama. Kada neko pronađe idealan dom kroz nas, oni to dalje pričaju svojim prijateljima i porodici, što dodatno jača našu reputaciju.

Osim toga, korišćenje društvenih mreža nam omogućava da budemo prisutni i u digitalnom svetu, što je važno u današnje vreme. Redovno objavljivanje atraktivnih fotografija i informacija o dostupnim nekretninama povećava našu vidljivost i privlači nove klijente.

Ukratko, marketing, advertajzing, reklamiranje i oglašavanje su stubovi naše agencije za nekretnine. Njihova kombinacija nam omogućava da ostanemo konkurentni i da pružimo vrhunsku uslugu našim klijentima. Bez njih, naš uspeh ne bi bio moguć.“

Želite da zajedno sa vama uradimo PRAVU MARKETING STRATEGIJU po meri vašeg biznisa? Kontaktirajte nas: https://mojabaza.com/kontakt/

 
 

Podeli na mrežama: