fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Sve ljubitelje sporta, ali i biznisa, sigurno je obradovala vest da će jedan od najboljih igrača ekipe Nagets iz Denvera potpisati maksimalan ugovor u vrednosti od 146 i po miliona dolara za produženje ugovora u narednih pet godina. Nakon što je uspeo da se dogovori sa upravom kluba, Jokić ostaje u Koloradu još narednih pet sezona.

Vest su preneli svi srpski mediji nakon objave sportskog novinara Šams Čaranija na društvenoj mreži Tviter.

Nikola Jokić rođen je u Somboru 1995. godine. Tri sezone igrao je na domaćem terenu za “Mega Leks” da bi 2014. godine prešao u NBA ligu. Naredne godine potpisuje ugovor sa ekipom Nagetsa iz Denvera, Kolorado.

Višemilionskom ugovoru prethodili su izuzetni rezultati mladog košarkaša: on je drugi srpski igrač koji je na jednoj NBA utakmici postigao više od 40 poena. Takođe, on je jedan od dvojice igrača na svetu koji je, po navodima wikipedije, visok preko 208 cm, a uspeo je da ostvari treći uzastopni tripl – dabl, ma šta to bilo.

Nikola Jokić je u reprezentaciji Srbije na Olimpijadi u Riju 2016. godine osvojio srebrnu medalju.

Takođe, početkom 2019. godine Jokić je ušao u Dream Team – po izboru navijača širom sveta ušao je među najbolje igrače američke profesionalne košarkaške lige (NBA).

Bravo, Srbine!

Podeli na mrežama: