fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

18. oktobra 2019. godine će se u hotelu Tonanti ( prvom hotelu sa 5+ zvezdica u Vrnjačkoj Banji ) održati Regionalna konferencija Jaka žena na kojoj se očekuje poseta od preko 1000 žena sa Ex Zu prostora kojima će biti omogućeno 1000 minuta predavanja i treninga iz raznih oblasti od kojih izdvajamo – preduzetništvo, lifestyle, marketing, lepotu i zdravlje i dr.
 
Konferenciju će otvoriti predstavnici Ministarstava u vladama zemalja regiona, Ambasadori zemalja Balkana i predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović koji će organizovati prijem laureata za priznanje Dama i džentlmen godine uz prigodan koktel u hotelu Tonanti kao generalnom sponzoru događaja.
 
Konferencija koja pretenduje da postane najveće okupljanje žena na Balkanu, obilovaće panelima sa istaknutim predavačima, moderatorima i učesnicima istih.
Izdvajamo neke od panela
 
– Žene u porodičnom biznisu
– Moć pregovaranja
– Novi koncepti liderstva
– Moja formula uspeha
– Žene u medijima, kuturi i književnosti
– Marketing i motivacija radnika
– Moj poslovni kutak….
 
Prateći program konferencije Jaka žena
– Sajam ženskog preduzetništva i brendova
– Književni kutak
– Osnaživanje žena koje su pretrpele nasilje u porodici, žena obolelih od karcinoma
– Regrutacija kompanije Stainer za rad na Kruzerima
– Modne revije kreatora i brendova
– Relax i antistres treninzi
– Saveti doktora savremene arhitekture o uređenju poslovnog prostora i dr.
 
Kotizacija za učešće na Konferenciji iznosi 5000 dinara dok  All inclusive paket sa smeštajem i prisustvom na gala dodeli Deluxe priznanja najboljim kompanijama u Jugoistočnoj Evropi iznosi 14.000 dinara. Mesta za prisustvo na događaju mogu se rezervisati do 05.10.2019. godine
 
Idejni tvorac događaja je producent Dejan Pantić čiji se projekat Dama i džentlmen godine našao ove godine među 10 najboljih manifestacija u Srbiji odlukom Ministarstva za turizam i Privredne komore Srbije. Cilj konferencije je ozbiljna promocija žena kojima se otvara put međusobne međunarodne saradnje i plasiranje proizvoda, robe i usluga na nova tržišta.
I ako će konferenciju većim delom pratiti preduzetnice, ista je namenjena i ženama koje žele da pokrenu sopstveni biznis ali i ženama iz drugih sfera života poput sporta, kulture, muzike i slično kojima će biti omogućena posebna promocija.
 
Posebnu podršku konferenciji Jaka žena, pored Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije, opštine Vrnjačka Banja, hotela Tonanti i mnogobrojnih sponzora, pružili su partneri iz svih država sa Balkana među kojima su Internacionalni festival mode BiH – Golub mira, Udruženje preduzetnica Crne Gore, Sektor za antidiskriminaciona pitanja i rodnu ravnopravnost Vlade Srbije, Privredne komore regiona,
Ambasade zemalja iz kojih dolaze laureati za priznanje Dama i džentlmen godine i mnogi drugi.
 
Za prisustvo na konferenciji Jaka žena, akreditovalo se preko 30 televizija sa Ex Yu prostora što je dokaz ozbiljne organizacije događaja koji će po svemu sudeći, i ako se održava po prvi put, zaseniti slične događaje u regionu.
 
Zvanicama i učesnicima konferencije Jaka žena, u all inclusive paketu, omogućene su sve pogodnosti koje pruža hotel od kojih će svakako najinteresantnije biti kupanje na otvorenim bazenima u kojima je temperatura vode 32 stepena.
 
U bogatom zabavnom programu u pauzama između predavanja i treninga, posetiocima će pokloniti svoje najlepše pesme Bojan Marović mini nastupom.
 
Za sve informacije u vezi konferencije Jaka žena, možete se obratiti organizatoru putem email-a jakazena.eu@gmail.com ili putem telefona +381 60 399 51 89 i +381 60 199 51 89.
msdtim-organizacija-dogadjaja-event-managemennt-dejanpantic-konferencija-jakazena2019-vrnjackabanja-osnazivanje-mojabaza
 
Podeli na mrežama: