fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Dragoceno je stvarati pozitivan utisak o svom preduzeću na internetu, a jedan od najefikasnijih načina za postizanje toga jeste prikupljanje pozitivnih recenzija. Pozitivne recenzije ne samo da poboljšavaju reputaciju vašeg preduzeća već i privlače nove kupce. Evo nekoliko ključnih koraka koji će vam pomoći da steknete pozitivne recenzije na internetu:

  1. Obezbedite besprekornu uslugu: Kvalitetna usluga je temelj za pozitivne recenzije. Uverite se da vaši kupci dobijaju vrhunski proizvod ili uslugu, jer zadovoljni kupci često dele svoje pozitivno iskustvo.
  2. Aktivno tražite povratne informacije: Postavite sistem za prikupljanje povratnih informacija od svojih kupaca. Ohrabrujte ih da ostave recenzije na vašem veb-sajtu ili relevantnim platformama, poput Google My Business, Facebook-a ili industrijskih direktorijuma.
  3. Budite prisutni na društvenim mrežama: Aktivnost na društvenim mrežama može povećati vašu vidljivost i doprineti pozitivnom dojmu o vašem preduzeću. Delite korisne informacije, odgovarajte na pitanja i rešavajte probleme kako biste izgradili odnos sa svojim klijentima.
  4. Olakšajte proces davanja recenzija: Učinite proces ostavljanja recenzija jednostavnim za svoje kupce. Postavite direktni link ka stranici za recenzije ili koristite QR kodove na mestima gde su klijenti često prisutni.
  5. Nagradite lojalnost kupaca: Razmotrite nagrađivanje lojalnosti kupaca. Programi nagradjivanja mogu motivisati kupce da ostavljaju pozitivne recenzije kako bi dobili dodatne beneficije ili popuste.
  6. Brzo rešavajte negativne povratne informacije: Ukoliko se pojave negativne recenzije, brzo i profesionalno odgovorite na njih. Ponudite rešenje problema i pokažite posvećenost poboljšanju usluge.
  7. Optimizujte svoj veb-sajt za pretragu: Koristite ključne reči koje su relevantne za vašu industriju kako biste optimizovali sadržaj na vašem veb-sajtu. Ovo će poboljšati vašu vidljivost na pretraživačima i pomoći potencijalnim kupcima da vas lakše pronađu.

Sledeći ove korake i redovno prateći povratne informacije, možete postići pozitivan utisak o svom preduzeću na internetu i privući nove kupce. Vaša posvećenost kvalitetu i korisničkom iskustvu imaće dugoročan pozitivan uticaj na reputaciju vašeg preduzeća.

Kako uvek biti ispred konkurencije? Pročitajte OVDE

Pogledajte našu trenutnu ponudu OVDE

 

 
 
 
 
Podeli na mrežama: