Izgradite svoju karijeru zajedno sa nama

Želite da se aktivno uključite u rad, širenje i rast naše poslovne asocijacije? Pripremili smo za vas stimulativan i jedinstven karijerni plan napredovanja.

Mi smo Evropska Asocijacija Porodičnog Preduzetništva. Osnovani smo sa vizijom boljeg i bogatijeg društva, u kome je stub ekonomije porodični biznis i preduzetništvo. Pomažemo velikom broju kompanija, preduzetnika i pojedinaca u zemlji, regionu i širom Evrope. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji imaju šta da ponude svetu, slažu se sa našim ciljevima i žele da ih ostvare zajedno sa nama.

NIJE VAM POTREBNO: predhodno radno iskustvo, vozačka dozvola i svoj automobil, višečasovna izrada testova koji vređaju vašu inteligenciju, poznavanje engleskog i kineskog kao da tamo treba da živite, sposobnost da radite pod pritiskom kao da vas spremamo za ronjenje ili vožnju podmornice…..

POTREBNA VAM JE samo odluka da nešto promenite i uradite u svom životu, da nešto novo naučite družeći se i radeći sa pozitivnim, otvorenim i vrednim ljudima,  da imate mogućnost napredovanja i slobodu da iskoristite i iskažete sve svoje potencijale. I naravno, dobro su došle osobe iz svih gradova naše zemlje.

Pridružite nam se u ostvarenju naših aktivnosti i napredujte i rastite zajedno sa nama. Mi vam želimo puno uspeha u radu i nadamo se budućoj uspešnoj saradnji.

Pošaljite svoj CV na naš mejl: familybiz.office@gmail.com

Ubrzo ćete dobiti sve neophodne i konkretnije informacije o nama, našem timu, karijeri i mogućnosti napredovanja i zajedničkog rada.

O našoj EFBA Asocijaciji više informacija možete saznati na linku: www.expertnet.biz/familybiz

familybiz-club-family-business-success-people-expert-network-mojabaza-oglasavanje-marketing-asocijacija-efba-udruzenje-european-entrepreneur

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *