fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Šestog novembra ove godine sa početkom u 19.30 održaće se svečana dodela priznanja za „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“ na kome će biti proglašene najbolje preduzetnice u Srbiji za 2019. godinu. Ova svečanost održava se po XIII put u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije u Opera & Theater „Madlenianum“ u  Zemunu.

Cvet uspeha dodeliće se u dve glavne kategorije: 

  • NAJEVROPSKIJA ŽENSKA FIRMA 
  • NAJBOLJI MODEL ZAPOŠLJAVANJA ŽENA

u kojima učestvuju poslovne žene iz Srbije, bilo da su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti kojom se bave.

Tu su i SPECIJALNA PRIZNANJA za žene koje su se posebno istakle u prethodnoj godini i zaslužuju da im se dodele posebne nagrade i priznanja.

Takođe, drugu godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje uspešno primenjuju 5. Princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača u kategoriji:

  • RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA

Po protokolu, prvo će se gostima obratiti Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije. Potom će govoriti Luisa Prista, specijalna gošća iz Brisela, direktorka u Izvršnoj agenciji za mala i srednja preduzeća Evropske komisije, zadužena za podršku inovacijama u preduzetništvu.

Potom sledi predstavljanje kandidatkinja za nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja”, mini intervju TV novinarke Tatjane Peternek Aleksić sa članicama najpopularnije ženske muzičke grupe u regionu „The Frajle“.

Potom sledi proglašenje najboljih, svečana dodela nagrada i fotografisanje.

Na kraju sledi koktel za sve zvanice.

Živeli!

 

 

Podeli na mrežama: