fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Upoznajte me: Moje ime je Indira Popadić. Sertifikovani sam poslovni konsultant i mentor, doktorant Tehničkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, smer inženjerski menadžment. Uz formalno obrazovanje dugi niz godina edukovala sam se i usavršavala na ličnom i profesionalnom planu. Posedujem dvadesetpetogodišnje iskustvo u preduzetništvu malih i srednjih preduzeća. Pored komercijalnih obavljala sam i funkciju mentora i trenera  prodavaca, dugi niz godina radim  na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije – počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja savremenih i efikasnih strategija prodaje. Na osnovu rada sa velikim brojem malih i srednjih preduzeća osmislila sam formula uspešne prodaje  “Moj IP Sales Sistem” koji mojim klijentima pomaže da na osnovu isprobanog modela povećaju, pa čak i dupliraju svoju prodaju.

Moje oblasti stručnosti  su  operativni i strategijski menadžment, analize poslovanja, treninzi i radionice za top menadžment i preduzetnike, unapređenje poslovanja, povećanje prodaje, vođenje tima i personalni konsalting. Autor sam interaktivnog priručnika za preduzetnike i one koji to žele postati “Uzmite život u svoje ruke”, koji govori o neophodnim koracima koje moramo preći od ideje do realizacije svakog projekta.

 MISIJA i CILJ mog poslovanja je da inspirišem preduzetnike, ali i sve druge ljude koji žele da ulože u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli dodatne VEŠTINE i ZNANJA, te kroz moj proveren “IP CORE SUCCESS SISTEM” korak po korak ostvare  svoj lični i profesionalni CILJ i USPEH.

  • PORADITE NA SEBI I SVOM POSLOVNOM TIMU
  • UNAPREĐENJE POSLOVANJA
  • Interna i eksterna analiza poslovanja
  • UPRAVLJANJE PROMENAMA I INOVACIJE
  • POKRENITE SVOJ BIZNIS
  • DUPLIRAJTE SVOJE PRIHODE
  • VRHUNSKI MENADŽER

Dragi moji, praznici nam stižu, decembar je mesec darivanja i ljubavi. Napravite plan svojih obaveza, šta ćete kuvati, koje kolače ćete peći, a najveći deo vremena ostavite za Vama drage ljude. Ugasite telefone i samo se gledajte i pričajte. Budite srećni, radosni i uživajte u svakom trenutku ovog divnog života. ❤️?❤️

Ako još možda niste kupili poklon za sebe i svoje drage drugarice i koleginice Biznis Planer možete poručiti preko linka:
http://indirapopadic.com/biznis-planer-2020/

Podeli na mrežama: