fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Gomex d.o.o. je trgovinska kompanija sa sedištem u Zrenjaninu. Rezultati postignuti od osnivanja 1995. godine svrstali su nas u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje. Naše radnje su uglavnom raspoređene na teritoriji Vojvodine, a otvaranjem objekta u Šapcu  otpočeli smo širenje prodajne mreže u centralnoj Srbiji.

Trenutno u sastavu našeg trgovinskog lanca posluje preko 160 maloprodajnih objekata, sa prosečnom veličinom 250 m². Lokacije radnji su veoma atraktivne i birane su tako da budu u neposrednom komšiluku potrošača. Poslujemo u skladu sa najsavremenijim evropskim standardima, čija primena omogućava pružanje najbolje moguće usluge potrošaču, od izbora artikala do povoljnih cena. Manjinska dokapitalizacija izvršena od stranog fonda Seaf 2007. godine doprinela je ubrzavanju procesa standardizacije. Nesmetan tok robe i povećana efikasnost unutar kompanije zasnovani su na postojanju tri moderna distributivna centra. Jedan pokriva distribuciju u objekte u Vojvodini, drugi u mačvanskom regionu i delu Srema, a treći (rashladni) bavi se distribucijom mesa.

Kapacitet Rashladno distributivnog centra, smeštenog u Industrijskoj zoni Jugoistok u Zrenjaninu, je proizvodnja više od 5 tona raznih proizvoda od mesa na dnevnom nivou. Za našu kompaniju investicija u zaposlene predstavlja strateški najbitnije ulaganje. Kontinuirana edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim uslovima, uz rad u malim grupama, obezbeđena je svim zaposlenima u Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu. Na taj način svako od preko 1.800 zaposlenih može maksimalno da razvije sopstvene potencijale i usavrši svoje poslovne veštine.

Primena stečenih znanja omogućava uspostavljanje profesionalnog, a ipak prisnog, odnosa sa potrošačima. Kompanija Gomex spada u red visoko društveno odgovornih kompanija. Generalni sponzor Narodnog pozorišta Toša Jovanović u Zrenjaninu postali smo 2010. godine. Možemo da se pohvalimo dobrom saradnjom sa Sterijinim pozorjem, raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu, i učešćem u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažemo različitim marginalizovanim grupama građana.

U Surčin smo došli sa željom da stanovnicima ovog divnog mesta ponudimo mogućnost da isprobaju kvalitetnu kupovinu po izuzetnim cenama. Zadovoljstvo naših potrošača je motiv koji nas vodi ka još većim i boljim projektima, a sigurni smo da će stanovnici Surčina pomoći u tome. Tel. za informacije: 063 85 69 278

INFO

Adresa: Vojvođanska, Novi Surčin
Telefon: 063 85 69 278
e-mail: /
web: /

Podeli na mrežama: