fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Studije za najtraženija zanimanja. Izaberite svoj smer i krenite u budućnost!

Kvalitetno, inovativno i sigurno do diplome.

Fakultet za poslovne studije i pravo (FPSP) i Fakultet za informacione tehnologije i inženjerstvo (FITI) nude vam širok spektar mogućnosti za sticanje visokog obrazovanja u oblastima koje su danas veoma tražene na tržištu rada.

Na Fakultetu za poslovne studije i pravo možete izabrati smerove kao što su Poslovna ekonomija, Bezbednost, Menadžment i još mnogo toga. Ovi smerovi vam pružaju znanja i veštine potrebne za uspešnu karijeru u poslovnim i pravnim sektorima.

Sa druge strane, Fakultet za informacione tehnologije i inženjerstvo nudi smerove kao što su Informacioni sistemi i Inženjerski menadžment. Ovi smerovi su posebno dizajnirani da vas pripreme za dinamično i rastuće polje informacionih tehnologija i menadžmenta.

Školovanje na našim fakultetima ne nosi skrivene troškove. Ulažite u svoju budućnost i steknite znanja koja će vam omogućiti da postignete uspeh u svojoj karijeri.

Ne čekajte! Znanje je najveći profit! Posetite nas i saznajte više o našim programima studija i mogućnostima koje vam pružamo za ostvarenje vaših profesionalnih ciljeva.

INFO

Adresa: Palež, Miloša Obrenovića 139, Obrenovac
Telefon: 060 80 72 526
e-mail: /
web: https://www.fpsp.edu.rs

Podeli na mrežama: