fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Proizvođač vrhunskih likera nagrađenih sa 28 zlatnih medalja, 10 pehara i 2 majstorska pisma, Dobitnici smo Diploma za šampiona Srbije, Diploma za najuspešnije poslovne žene 2024. godine, Diploma Grand Pri, Zlatni pečat Mađarske, Diploma za kompletan dizajn i mnogih drugih.

Naša posvećenost izradi likera vrhunskog kvaliteta donela nam je priznanja i poverenje ljubitelja likera širom sveta. Otkrijte našu bogatu ponudu likera koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Lista proizvoda:

  • Povrće – prerada i konzervisanje
  • Voće – prerada i konzervisanje
  • Žestoka alkoholna pića

Opisi proizvoda:

  • Eko hrana – slatki program i zimnica
  • Domaće rakije
  • Domaći likeri

Dana Likeri, smešteni u Kuršumliji, ponosno predstavljaju svoju bogatu ponudu eko hrane, domaćih rakija i likera. Naši proizvodi su rezultat dugogodišnjeg iskustva i tradicije u preradi voća i povrća, kao i proizvodnji žestokih alkoholnih pića. Svi naši proizvodi su izrađeni sa posebnom pažnjom prema kvalitetu i ukusu, koristeći samo najkvalitetnije sastojke.

Pozivamo vas da nas kontaktirate ili posetite našu web stranicu kako biste saznali više o našoj ponudi i naručili svoje omiljene likere i druge proizvode. Uverite se zašto su Dana Likeri sinonim za vrhunski kvalitet i dobar ukus.

Dođite i otkrijte svet vrhunskih likera sa Dana Likerima!

Pratite nas i na fejsbuku: https://www.facebook.com/dana.likeri

INFO

Adresa: Kosovska 19/42, Kuršumlija, SRBIJA
Telefon: 027 380 707, 065 8534 831
e-mail: slobodanka45@mts.rs
web: /

Podeli na mrežama: