fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Porodično gazdinstvo Bašta Naglić iz Surčina već dugi niz godina uspešno se bavi uzgojem voća, povrća, rasada i ostalih poljoprivrednih proizvoda. Sa strašću i posvećenošću prema poljoprivredi, naše gazdinstvo je postalo prepoznatljivo po visokokvalitetnim proizvodima koje pružamo našim kupcima.

Naše poljoprivredno gazdinstvo zvanično je registrovano 2007. godine, što svedoči o dugogodišnjoj tradiciji i iskustvu u oblasti poljoprivrede. Kroz godine rada i truda, razvili smo stabilan i pouzdan poslovni sistem koji nam omogućava da isporučimo najkvalitetnije proizvode na tržište.

Od 2022. godine, proširili smo našu delatnost i počeli smo da se bavimo uslužnim ceđenjem i prodajom paradajza za kuvanje i paradajza za zimnicu na teritoriji Surčina i okoline. Naš cilj je da vam omogućimo pristup svežem, kvalitetnom paradajzu koji je bogat vitaminima i mineralima, čineći vaša jela ne samo ukusnijim, već i zdravijim tokom hladnih zimskih dana.

Ako želite da uživate u kvalitetnom paradajzu koji je plod našeg rada i ljubavi prema poljoprivredi, ne oklevajte da nas kontaktirate. Bašta Naglić je tu da vam pruži sve što vam je potrebno za zdrav i ukusan obrok. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada!

ADRESAVojvođanska 300, Surčin (preko puta katoličke crkve)
TELEFON063 895 02 06
Podeli na mrežama: