fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Planirate proslavu na Novom Beogradu ili u Surčinu i želite da se pobrinete za hranu koja će oduševiti vaše goste? Na pravom ste mestu! Naš ketering servis nudi širok izbor ukusnih peciva i vrhunski ketering za sve vrste proslava na Novom Beogradu i u Surčinu.

Naša pecia je poznata po neodoljivim pecivima pripremljenim od svežih sastojaka i sa puno ljubavi. Bilo da su u pitanju tradicionalna domaća peciva ili moderni ukusi, garantujemo da će svako zalogaj biti pravo uživanje.

Pored ukusnih peciva, naš ketering tim vam nudi širok spektar jelovnika prilagođenih vašim željama i potrebama. Bez obzira da li organizujete rođendan, venčanje, korporativni događaj ili bilo koju drugu proslavu, mi smo tu da vam pružimo vrhunski ketering koji će zadovoljiti sva nepca.

Naš tim stručnjaka za ketering će se pobrinuti da svaki detalj bude besprekoran, pružajući vam potpunu podršku u organizaciji i izboru hrane za vašu proslavu. Prepustite nam brigu oko hrane, kako biste se vi mogli posvetiti uživanju u vašem posebnom događaju.

Za najbolje ukusne peciva i vrhunski ketering za proslave na Novom Beogradu i u Surčinu, kontaktirajte nas danas i osigurajte nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste!

Pratite nas na instagramu: https://www.instagram.com/keteringandjela_/

INFO

Adresa: Beograd, Surčin, Novi Beograd
Telefon: 064 26 99 097
e-mail: /
web: /

Podeli na mrežama: