fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

1030 klijenata

Kako Postaviti Oglas na Digitalnu Platformu Mojabaza.com

Ako želite da promovišete svoj proizvod ili uslugu na digitalnoj platformi, Mojabaza.com je odličan izbor. Evo koraka kako da postavite svoj oglas na ovoj platformi:

  1. Registracija naloga: Prvi korak je da se registrujete na Mojabaza.com ako već nemate nalog. Posetite njihovu web stranicu i pratite uputstva za kreiranje naloga.
  2. Prijava na nalog: Nakon što se registrujete, prijavite se na svoj nalog koristeći korisničko ime i lozinku koje ste uneli tokom registracije.
  3. Postavljanje oglasa: Kada se prijavite na svoj nalog, pronađite opciju za postavljanje oglasa. Ova opcija se obično nalazi u meniju ili na početnoj stranici platforme.
  4. Unos informacija: Kada kliknete na opciju za postavljanje oglasa, bićete upućeni da unesete sve relevantne informacije o svom proizvodu ili usluzi. To može uključivati naziv, opis, cenu, lokaciju, kontakt informacije i slike.
  5. Odabir kategorije: Važno je odabrati odgovarajuću kategoriju u kojoj želite da se prikaže vaš oglas. To će pomoći korisnicima da lakše pronađu vaš proizvod ili uslugu.
  6. Dodavanje slika: Dodavanje slika je ključno kako biste privukli pažnju potencijalnih kupaca. Uverite se da slike jasno prikazuju vaš proizvod ili uslugu iz različitih uglova.
  7. Pregled oglasa: Pre nego što objavite oglas, pregledajte sve unete informacije kako biste bili sigurni da su tačne i potpune. Ovo je važno kako biste izbegli greške i osigurali da vaš oglas bude efikasan.
  8. Objavljivanje oglasa: Kada pregledate svoj oglas i budete zadovoljni svim informacijama, kliknite na dugme za objavljivanje oglasa. Vaš oglas će sada biti dostupan korisnicima Mojabaza.com platforme.
  9. Promovisanje oglasa: Kako biste maksimalno iskoristili svoj oglas, razmislite o dodatnim opcijama promocije koje platforma nudi, kao što su istaknuti oglasi ili plaćena promocija na društvenim mrežama.
  10. Praćenje rezultata: Redovno pratite performanse svog oglasa na Mojabaza.com kako biste videli koliko je uspešan i da li je potrebno napraviti eventualne promene ili dodatne korake kako biste poboljšali vidljivost i prodaju.

Sledeći ove korake, možete efikasno postaviti svoj oglas na digitalnu platformu Mojabaza.com i privući nove kupce za svoj proizvod ili uslugu.

Kontaktirejte nas: https://mojabaza.com/kontakt/

Podeli na mrežama: