Veliki talas

Poštovani, u ime Kulturnog centra Surčin pozivamo vas da u subotu, 17. avgusta od 20 časova dođete u Progar i u okvuru 10. jubilarnog Bojčinskog kulturnog leta pogledate pozorišnu predstavu “Veliki talas” u izvođenju Zvezdara teatra. 

Ova predstava na duhovit način opisuje težnju dvoje mladih da započnu zajednički život uprkos protivljenju njihove rodbine.

Režija i adaptaciju potpisuje Nenad Gvozdenović,  muziku je komponovao Vladimir Petričević.

U predstavi igraju: Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Rade Marković, Tanja Bošković, Pavle Pekić, Stevan Piale.

Podsećamo Vas da je jubilarno 10. „Bojčinsko kulturno leto“, počelo 08. juna i realizovaće se sve do 31. avgusta 2019. godine kroz veliki broj kulturnih programa. Manifestacija se od 2009. godine organizuje na otvorenoj letnjoj sceni u Bojčinskoj šumi u Progaru. Bojčinska šuma je zaštićeno prirodno dobro na čijem ulazu je smeštena letnja natkrivena pozorišna scena sa 500 mesta, izgrađena 2008. godine. Organizator manifestacije je Kulturni centar Surčin uz podršku Gradske opštine Surčin. Manifestacija je tradicionalno otvorenog tipa za sve posetioce, bez ulaznica (besplatni programi). Do Bojčinske šume je moguće doći linijom GSP-a 605, koja polazi od okretnice u Bloku 45 na Novom Beogradu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *