Usluge čuvanja dece Beograd

Zdravo! U potrazi sam za poslom bebisiterke na teritoriji Beograda, te ću vam se ovde predstaviti.

KO SAM JA

Zovem se Maja, rođena sam u Novom Sadu i imam dvadeset i pet godina. Završila sam srednju Ugostiteljsko – turističku školu, a onda napravila pauzu u daljem obrazovanju, kako bih ojačala i spoznala sebe, svoje ciljeve i put kojim želim ići. Ove godine sam odlučila da nastavim svoje obrazovanje i počela sam da se pripremam za upis na FASPER (Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju), tako da se radujem što ću uskoro biti studentkinja logopedije/defektologije.

NAČIN RADA

Po prirodi sam visoko osetljiva osoba, blage naravi i spremna da u svakom momentu prepoznam detetove potrebe, ali isto tako da postavljam jasne, realistične i zdrave granice. Vrlo rado osmišljam raznorazne aktivnosti prilagođene uzrastu koje pomažu da dete uči i istražuje kroz igru. U radu sa decom mi je važno podučavanje lepim manirima i vrednostima u koje verujem, kao i uspostavljanje rutina i zadovoljavanje potreba za igrom, odmorom i fizičkom aktivnošću.

ISKUSTVO

Imam oko tri godine iskustva u ovom poslu, a za to vreme sam sarađivala sa nekoliko porodica. Brinula sam o dečacima uzrasta od jedne do druge godine života, kao i o devojčici od godinu i po dana.

LOKACIJA

Živim u porodičnoj kući na teritoriji opštine Zemun (naselje Altina), tako da bih prednost dala Zemunu, Novom Beogradu i Surčinu, mada bih napravila izuzetak ako ste dalje, a lepo se uklopimo i dogovorimo.

OČEKIVANJA

Usled intezivnih priprema za upis na fakultet i (od oktobra) fakultetskih obaveza, u mogućnosti sam da radim 2-3 puta nedeljno. Ono što bih naglasila je da mi je važno da se pre početka saradnje dogovorimo kojim danima i koliko vremenski bih bila angažovana.

Veoma mi je važno da od početka jasno predočimo jedni drugima očekivanja i mogućnosti, kako kasnije ne bi dolazilo do nesporazuma. Takođe, veoma mi je bitno da postoji otvorena, jasna i zdrava komunikacija. Naravno, neopodno je da imamo slične stavove o vaspitno-obrazovnom radu sa detetom, a ne da dete dobija različite poruke od osoba koje brinu o njemu.

Cena mog rada je 500 dinara po satu. Isplata može biti na nedeljnom ili dvomesečnom nivou, u dogovoru sa vama, na ruke ili na račun.

Ukoliko ste zainteresovani i mislite da bismo mogli da sarađujemo, možete me kontaktirati ovde porukom ili na mejl majapuhaca833@gmail.com. Prvo bismo popričali telefonom, pa ukoliko se uklopimo usledilo bi upoznavanje, a potom obavezan probni rad, kako bi se svi bolje upoznali i videli da li jedni drugima zaista i odgovaramo.

One thought on “Usluge čuvanja dece Beograd

  • 23. Marta 2023. at 10:42
    Permalink

    Studiram visoku hotelijarsku skolu. Volela bi da čuvam neko dete, pre dve godine sam cuvala jedno dete. Ta porodica je jako bila zadovoljna samnom. Deca me brzo zavole i umem sa decom. Srdačan pozdrav.

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *