Surčin opština otvorenog srca 2020

Poštovani,

Kulturni centar Surčin i ove godine sa prijateljima organizuje humanitarnu manifestaciju za decu: “Surčin – opština otvorenog srca”. Zvanični program održaće se u sredu, 01.01.2020. godine i počinje od 12 časova.

Surčinci pokazuju „Veliko srce“ prvog dana Nove godine u parku u centru Surčina, kada na otvorenom umetnici prikazuju svoje veštine i akrobacije, animiraju posetioce i prolaznike, gde svi zajedno dele radost igre, karnevala i vere u lepše sutra i srećnu Novu godinu.

Naše najmlađe sugrađane uveseljavaće animatori, artisti i zabavljači, koji će tom prilikom izabrati najlepšu masku u Novoj godini. Na manifestaciji će učestvovati i 18 izlagača, a Predškolska ustanova Surčin i Hrvatska čitaonica Fischer prvi put će imati štandove humanitarnog karaktera.

Najbitnije za decu jeste da dođu maskirana jer će prve tri najbolje maske uz odabir stručnog žirija, dobiti i vredne nagrade.

Kulturni centar Surčin, uz podršku GO Surčin pokretač je ove akcije, a za sprovođenje su zaslužni privrednici Surčina i Beograda, koji svojim donacijama realizuju ceo projekat i doprinose uspehu ove manifestacije, među njima i tim koji uređuje portal i oglasnike Moja baza.

Gledajte „SURČIN ULICA OTVORENOG SRCA 2018“ na YouTube-u:
https://youtu.be/VlBi6xItlwA

Očekujemo Vas i želimo Vam srećnu i uspešnu Novu 2020. Godinu!!!

Pogledajte i koji su ovogodišnji sponzori i koja je tačna lokacija gde će se manifestacija održati:

surcin opstina otvorenog srca nova2020 novagod mojabaza plakat bilbord beograd srbija reklame marketing advertizing firme

DOBRO NAM DOŠLI U SURČIN – OPŠTINU OTVORENOG SRCA!!! ❤🎅

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *