Šta uraditi da ne dođe do zatvaranja firme?

Juče smo bili u Obrenovcu i odlučili smo da podelimo sa vama utisak koji je bio ubedljivo najupečatljiviji – a to je upravo ova slika koja se nalazi u ovoj objavi.

LOKAL ZA IZDAVANJE sa brojem telefona piše gotovo na svakom sedmom, osmom lokalu u glavnoj ulici.

Nije svejedno da to gledate u gradu u kojem je natalitet pozitivan i povećava se broj stanovnika na godišnjem nivou u odnosu na broj umrlih, uprkos ukupnim trendovima u našoj zemlji.

Razlozi za zatvaranje velikog broja lokala i firmi (čitaj: porodice, često i deca koja ostaju bez finansijske sigurnosti i izvora prihoda) brojni su i njima se nećemo danas baviti.

Naš fokus je na onome što najbolje znamo: MARKETING malih i srednjih preduzeća. Već sedmu godinu manje-više svakog meseca družimo se sa tim ljudima kada delimo flajere, popričamo, razmenimo iskustva, novosti o deci, kontakte, interesantna događanja i drugo. Bilo je tu dosta VEOMA VREDNIH LJUDI čiji posao nije uspeo da opstane.
Zatvaranje firme i izdavanje lokala verovatno je noćna mora svakog preduzetnika:, Međutim, da bi posao opstao, pored SREĆE i niza drugih faktora koji često od nas ne zavise, JAKO JE BITNO STALNO ULAGANJE U MARKETING.

Ono što stalno ponavljamo, niko na svetu ne zna sve, ali mi vam možemo pomoći da dođete bar do onog nivoa na kome se mi trenutno nalazimo.
12 godina rada, preko 1100 klijenata, internet portal koji svakog dana posečuje na hiljade ljudi, milioni podeljenih reklama i oglasa, što po sandučićima i firmama, što na internetu i elektronskoj formi, više od dve decenije iskustva u marketingu, daju nam za pravo da vam na ovo skrenemo pažnju.
Hteli ne hteli, zbog opstanka posla, neophodno je svakodnevno usavršavanje i ulaganje u marketing.

Toliko za ovu objavu.

Ukoliko su vam potrebne neke konkretne informacije i saveti, možete zakazati besplatne konsultacije slanjem mejla na mojabaza5@gmail.com

ili pogledajte konkretne predloge za unapređenje poslovanja putem marketinga: 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *