Sekcija za žensko preduzetništvo PKS poziva na prikupljanje paketa pomoći

Poštovani,
U ovim trenucima kada se ceo svet bori sa ozbiljnim zdravstvenim kolapsom uzrokovanom virusom Covid-19, naša zemlja i svi vi, naši privrednici, zajedničkim snagama se trudimo da svojim znanjima, veštinama i doprinosima u svakom smislu, što efikasnije i delotvornije, pobedimo.

Privredna komora Srbije i Sekcija za zensko preduzetništvo PKS su od početka učestvovali u svim akcijama, od prikupljanja donacija do opremanja bolnica kao i privremenih smeštaja za obolele sa lakšim tegobama. Nažalost, kao što znate, Sajam je primio svoje prve pacijente, stoga su članice Sekcije za žensko preduzetništva PKS došle na ideju da organizujemo prikupljanje raznih sredstava koja će im olakšati boravak i ubrzati oporavak.

Svako od nas može biti na njihovom mestu, zato je važno da pokažemo solidarnost i društvenu odgovornost, kao i jedinstvo i brigu o našim sunarodnicima. Ideja nam je da od pomoći koju zajednički obezbedimo kreiramo pakete koje će Sekcija za žensko preduzetništvo Privredne Komore Srbije donirati osobama koje su smeštene na Sajmu. Možete pomoći sa čime god možete i želite sve u skladu sa svojim mogućnostima.

Predlog je da paket pomoći sadrži:

  • knjige,
  • društvene igre,
  • kozmetiku,
  • pidžame
  • ogrtače,
  • papuče,
  • suplemente
  • i sve ono što pomislite da bi vama olakšalo takve dane, jer stanje tela zavisi i od stanja duha.

Virus ne pravi selekciju, zato se udružimo da ga što lakše i sa što manje žrtava pobedimo. 

Za sve informacije o prikupljanju pomoći možete nas kontaktirati

na mail slobodanka.kojic@pks.rs ili

putem telefona 066/8751046 i 066/8751017.

Hvala unapred.

S poštovanjem,

zensko preduzetnistvo-humanostnadelu-akcijaprikupljanjaomoci-zenepreduzetnice-branislavasimanic-privredmakomora-mojabaza

Branislava Simanić

direktor Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *