Riblja čorba u Bojčinskoj šumi

U ime Kulturnog centra Surčin pozivamo vas da u subotu, 10. avgusta dođete u Bojčinsku šumu gde će se od 17 do 19 časova posetioci moći da se druže sa policajcima iz opštine Surčin  u okviru projekta ,,Policija u zajednici” Ministarstva unutrašnjih poslova, uz podršku Gradske opštine Surčin i Kulturnog centra Surčin. Cilj projekta je izgradnja bolje komunikacije između policije sa javnošću i podizanje nivoa saradnje sa lokalnom zajednicom, čime se stvaraju neophodni preduslovi za bolju prevenciju i razvoj partnerskih odnosa sa građanima.

Najmlađi će imati priliku da se upoznaju sa:

  • predstavnicima Policijske stanice Surčin,
  • Konjičkom četom Policijske brigade,
  • vodičem službenih pasa,
  • Upravom saobraćajne policije – saobraćajcima na motorima,
  • vatrogascima Uprave za vanredne situacije u Beogradu.

Od 19 časova na otvorenoj sceni će se prikazivati dečja pozorišna predstava pod nazivom “Zdravo je ono pravo” u izvođenju teatra “Talija”, po motivima bajke “Ivica i Marica”.

teatar-besplatno-predstava-belgrade-serbia-surcin-progar-vikend-mojabazacom-bojcinsko-kulturno-leto-kultura-beograd-serbia-festivals-bojcinskasuma-pozoriste-otvorenascena

Lutajući po šumi u potrazi za hranom, brat i sestra primećuju da se oko njih životinje čudno ponašaju. Kada konačno naiđu na slatku brvnaru šumske vile, ponadaju se da je njihovim mukama došao kraj, ali ručak koji ih očekuje budi sumnju u dobronamernost njihove domaćice. Kakve opasnosti krije kuća od slatkiša i šta se sve dešava u čudnoj šumi, otkriće nam ova bajkovita, ali u isto vreme i poučna priča, ispričana na duhovit način, sa obilje predivne muzike. Predstava traje oko 45 minuta i namenjene je uzrastu od 3 do 11 godina.

Tekst i režija: Ljiljana Joksimović, muzika i songovi: Aleksandar Vavić, kostim: Milka Šild, ton majstor: Dule Simović

Igraju: Isidora Pajčin, Marko Čupić, Maja Jovanović

U nedelja, 11. avgust 2019. godine termin od 20 časova rezervisan je za koncert grupe “Riblja čorba”.

Ulaz je besplatan.

Dobrodošli!

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *