Riblja čorba i Plesni studio M PlusS iz Surčina

U ime Kulturnog centra Surčin i Gradske opštine Surčin pozivamo vas da ovog vikenda dođete i uživate na otvorenoj sceni 10. jubilarnog Bojčinskog kulturnog leta koja se nalazi u Progaru nadomak Beograda. Ove nedelje očekuju vas dva značajna događaja:

U petak, 05. jula 2019. godine sa početkom u 19 časova održava se koncert plesnog studija “M-plusS iz Surčina” sa prijateljima:

  • baletski studio “AB DANCE”,
  • plesni klub “SUPERSTAR” i
  • “Beogradski igrački centar – BIC”

mplus-ples-surcinski-studio-tatjana-caparevic-deca-aktivnosti-surcin-progar-vikend-besplatno-mojabazacom-bojcinsko-kulturno-leto-kultura-beograd-serbia-festivals-bojcinskasuma-2

Oni će predstaviti svoj rad sa trideset šest numera koje obuhvataju ples, gimnastiku, akrobatiku, balet i hip hop. U ovom pravom malom spektaklu učestvuje osamdesetoro dece uzrasta od 3,5 do 18 godina. 

U subotu, 06. jula 2019. godine od 20 časova termin je bio rezervisan za jednu od najpopularnijih grupa na našim prostorima:

Dovoljno je reći RIBLJA ČORBA. Nažalost, koncert je otkazan, kako se navodi “usled bolesti člana benda”.

riblja-corba-besplatan-koncert-belgrade-serbia-performer-mostpopular-surcin-progar-vikend-besplatno-mojabazacom-bojcinsko-kulturno-leto-kultura-beograd-serbia-festivals-bojcinskasuma-3

Uprkos tome, dragi prijatelji, dobro došli u petak na brižljivo pripreman veliki spektakl plesnog studija “M PLus S” iz Surčina!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *