fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Potrebna prodavac i aranžer u cvećari na Bežanijskoj kosi

Nudimo izvanrednu priliku za kreativnu osobu koja voli cveće i ima smisla za dizajn! Naša cvećara na Bežanijskoj kosi traži iskusnog prodavca i aranžera koji će se pridružiti našem timu.

Kao prodavac i aranžer u našoj cvećari, imat ćete priliku da izrazite svoju strast prema cveću dok stvarate prekrasne aranžmane i pružate vrhunsku uslugu našim kupcima. Vaše odgovornosti uključuju savjetovanje kupaca o odabiru cvijeća i aranžiranju prema njihovim željama i potrebama. Također ćete biti odgovorni za održavanje inventara, uređenje izložbenog prostora i vođenje brige o kvaliteti proizvoda.

Idealan kandidat će imati iskustvo u prodaji i aranžiranju cvijeća, ali smo otvoreni i za entuzijastične pojedince koji su spremni naučiti i razviti svoje vještine. Važno je imati izražene komunikacijske vještine, sposobnost rada u timu i kreativni pristup radu.

Ako želite postati dio dinamičnog tima i doprinijeti ljepoti naših aranžmana cvijeća, pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo na našu adresu ili nas kontaktirajte putem e-pošte. Ovo je prilika za vas da se pridružite cvećarskoj industriji i ostvarite svoje strasti dok radite u ugodnom okruženju na Bežanijskoj kosi.

Upoznajte naše cvećare: https://mojabaza.com/cvecara-gorana-novi-surcin/

 

Podeli na mrežama: