Otvaranje manifestacije “Bojčinsko kulturno leto 2019.”

I ove godine u ime Kulturnog centra Surčin pozivamo vas na otvaranje jubilarnog desetog “Bojčinskog kulturnog leta”. Sama ceremonija otvaranja biće održana u subotu, osmog juna sa početkom od 20 časova koncertom naše poznate interpretatorke izvorne i narodne muzike Bilje Krstić i orkestra Bistrik koji je prati na svim većim koncertima.

bilja-kstic-bistrik-bend-koncert-muzika-serbian-music-etno-folk-concert-belgrade-serbia-bojcinsko-kulturno-leto-logo-2019-festival-beograd-serbia-belgrade-surcin-progar-pozoriste-predstava-kultura-

„Bojčinsko kulturno leto“ ove godine trajaće tri meseca i uključuje 20-ak različitih programa iz oblasti muzike, pesme, igre, koncerata, pozorišnih predstava, izložbi, književnih večeri…

Ova manifestacija jedinstvena je po tome što se svi programi održavaju pod otvorenim nebom, u okviru stoletne šume u mestu Progar kod Surčina nadomak Beograda.

Podsećamo da su kao i svake godine svi programi besplatni, a do Bojčinske šume voze autobusi gradske linije 605 iz bloka 45 sa Novog Beograda.

U nastavku pogledajte i tačnu mapu gde se nalazi sama scena i mesto održavanja većine koncerata i predstava iz “Bojčinskog kulturnog leta”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *