Mr Željko Arsenijević Life coach

Adresa: /
Grad: Beograd
Opština: /
Telefon: /
Mobilni: 063 150 98 59
E-Mail: /
WEB: /

Transgeneracijski metod porodični raspored iznosi na videlo i razrešava upletenost člana porodice u sudbinu i traumu roditelja ili nekog iz prethodnih generacija. Cilj metode je transformacija i razrešavanje razlicitih tenma i problema-licnih, porodičnih, partnerskih, poslovnih i mnogih drugih. mnogi lični problemi su ustvari rezultat trauma u porodičnom sistemu (npr. klijent živi sasvim ok životom i odjednom ničim izazvano mnogo mu se toga promeni na gore… vrlo verovatno da je došlo do upletenosti sa sudbinom nekog od predaka ili je ušao u tzv. vremenski sinhronicitet itd. itd.).  To se sve vidi kroz terapeutski rad.

Narušavanje poretka u sistemu, zbog različitih traumatičnih dogadjaja, dovodi do različitih poremećaja, problema koji mogu da deluju i kroz nekoliko generacija. Metoda upravo ima za cilj da ponovo uspostavi ravnoteže u sistemu što dovodi do rasterećenja na nivou psihe, duše, tela.

Porodični raspored ili porodične konstelacije je profesionalno vođen metod koji radi sa ličnim i porodičnim temama s ciljem ponovnog uspostavljanja narušene ravnoteže u okviru sistema kojem klijent pripada.

Iz porodičnih konstelacija razvile su se i biznis ili poslovne konstalacije koje pak rade sa temama novca, poslovanja, biznisa, međuljudskih odnosa u kolektivu, na temu dugova itd. Ovom metodom se otkrivaju i otklanjaju blokade u tokovima novca i poslovanja. Kada radom osvestimo, tj. razotkrijemo ono što nas blokira oslobađaju se i pokreću potencijali za novac. (ovo mislim da može biti posebno zanimljivo čitaocima i potencijalnim klijentima, uvek su nam najposećenije radionice na temu novca…)

Ja sam sertifikovani sistemski i porodični kosultant, u radu sebe zovemo voditeljima konstelacija – izbegava se reč terapeut jer to odmah asocira ljude na bolest pa im kao treba terapija… uostalom metoda je namenjena psihički zdravim ljudima koji žele da rade na sebi i svom ličnom rastu i razvoju.

U Republici Srbiji je od 2007 god zakonski priznata metoda i tehnika.

Potražite nas i na fejsbuku: https://www.facebook.com/porodicnesistemskekonstelacije/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *