IV Konferencija “Jaka žena” Palić 2022

Konferencija Jaka žena posvećena je ženama iz svih sfera života sa trenutno aktuelnim temama koje ćemo obrađivati na panelima čiji su moderatori poznati novinari i književnici.
 
Konferencija će se nakon Vrnjačke Banje i grada Niša, održati četvrtu godinu za redom i to na prelepom Paliću u terminu 26. i 27. septembra 2022. godine pod pokroviteljstvom Pokrajinskog Sekretarijata za privredu i turizam.
 
Praćenje svih panela je besplatno uz akreditacije i osveženje dok su za prisustva na ceremoniji, smeštaj, obroke i turističke ture predviđene kotizacije koje pokrivaju troškove organizacije.
U okviru konferencije biće održana tradicionalna ceremonija dodele priznanja istaknutim ženama iz javnog, društvenog i privrednog života ali i ženama čiji je uspeh u senci medija pa ćemo ih ovim putem predstaviti javnosti i dati podršku u daljem radu sa ciljem ostvarivanja što boljih rezultata u oblastima delovanja ( kniževnost, umetnost, preduzetništvo, humanitarni rad, estetika, lepota i zdravlje, sport i sl.). Na ceremoniji koja je zatvorenog tipa, prisustvovaće 150 VIP zvanica kojima će biti upriličena svečana večera u vidu švedskog stola  i koncert Bojana Marovića.
 
Sve učesnice konferencije imaće priliku da aktivno učestvuju u planiranim panelima i da se kroz razne aktivnosti u toku konferencije umreže sa ženama liderima iz regiona.
Neke od dobitnica priznanja Jaka žena između ostalog su i :
– Svetlana Dražović – direktorka centra za socijalni rad Kraljevo
– Svetlana Horvat – direktorka Serbia Fashion Week-a
– Sonja Šćekić – koordinator Sigurne kuće u Nišu
– Simonida Milojković – književnica
– Bernarda Cecelja – privrednica iz Hrvatske
-Žanina Petrova – privrednica iz Severne Makedonije
– Edita Dautović – predsednica udruženja preduzetnica iz Crne Gore
– Biljana Barlovac – direktorka PIO fonda
– Prof Akademik Radmila Tonković – prva žena avijacije i mnoge druge
 
Za učesnike konferencije koji ne prisustvuju Ceremoniji dodele nagrada, biće organizovana još par panela o čemu ćemo na vreme obavestiti sve prijavljene.
 
Za učešće na konferenciji neophodno je da nam pošaljete potvrdu učešća i broj osoba koje dolaze sa Vama ( njihova imena i prezimena ) radi obezbeđivanja akreditacija i kupona za osveženje.
 
Rezervacije mesta na ceremoniji dodele nagrada validne su nakon uplate kotizacije.
 
Za PAKET dva neophodno nam je poslati upit sa kratkom biografijom. U pitanju je paket sponzorstva sa ponudom marketinga i promocije i mogućnošću nominacije za priznanje.
Kompletnu agendu možete pogledati ovde: 
 
#1jakazena konferencija palic 2022
 
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati
medadžera konferencije
     Sandru Petrović
+381 60 7574115
 
producenta konferencije
     Dejana Pantića
 +381 60 3995189
 
Dama i džentlmen godine promo
 
Srbija vise od lepote promo
 
Vece mode Madlenijanum

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *