Klub prvih dama u poseti Skupštini Srbije

Prvi klub dama, međunarodna zajednica istaknutih žena iz privrednog, društvenog i javnog života, zajedno sa članovima Borda džentlmena, na poziv dobitnice priznanja Dama godine region 2016. i narodne poslanice Snežane Petrović, bili su gosti Narodne skupštine Srbije, jedne od najvažnijih institucija u našoj zemlji.

Prilikom posete Parlamentu Srbije, dame su imale priliku da se upoznaju sa istorijom kako same ustanove, tako i sa svim zakonima koji su u njoj donošeni uz sve vrednosti i tradiciju koja je u njoj sačuvana.

Najveće utiske na prisutne ostavili su mala skupštinska sala gde su se nekada održavala zasedanja SFRJ, biblioteka i salon Kneza Pavla Karađorđevića.

Ovo je prva u nizu aktivnosti našeg kluba koji broji preko 400 članova iz čitave Evrope, a do kraja godine planirani broj članstva premašiće 600.

Za Osmi mart planiran je svečani koktel u znak dobrodošlice novim članicama i laureatima za priznanja Dama i džentlmen godine u najpopularnijem vozu na svetu – Plavom vozu ili Vozu mira, gde ćemo biti gosti predivnih ljudi iz Srbija voza.

U toku februara planirana je još jedna poseta državnoj instituciji od velikog značaja. U narednim mesecima nas očekuju putovanja u par evropskih država na kojima će naše dame, posebno preduzetnice i žene iz sveta kulture, predstaviti svoje proizvode i usluge i na taj način proširiti mrežu svojih korisnika i kupaca,  rekao nam je predsednik kluba Dejan Pantić.

Osmog marta tradicionalno, već 12. put zaredom, održava se međunarodna manifestacija Dama i džentlmen godine i to u ekskluzivnom prostoru Belexpocentra u Beogradu na kojoj se očekuje prisustvo 500 zvanica iz čitave Evrope sa bogatim zabavno- muzičkim programom. Po rečima organizatora, svoje prisustvo na događaju potvrdio je veći broj ministara u Vladi Srbije, ambasadora i predstavnika lokalnih samouprava.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *