Hyppo beba sapuni

Adresa: Mislođinska 56
Grad: Beograd
Opština: Obrenovac
Telefon: /
Mobilni: 061 6706597
E-Mail: hyppobeba@gmail.com
WEB: http://www.hyppobeba.com/
Hyppo beba sapun je potekao od prvobitne ideje soapBAR. To su sapuni sa mirisima,raznih boja i oblika. Nasuprot Hyppo bebi, ta linija nije za osetljivu kožu,već za širu populaciju odraslih. Ali sapuni se moraju podeliti na one bez mirisa i sa mirisima, jer je alergena komponenta u kozmetici jeste upravo sintetički miris koji se dodaje. 
Za bebe i decu je bitno da -bez kompromisa,preparati NE sadrže mirise.
 
Hyppo beba
Hyppo beba sapun je bez dodatnog mirisa i boje .
Izradjuje se  tako da bude rebraste strukture,zgodan da se podeli i iseče po potrebi,sa ne klizi ako mama kupa bebu i jednom rukom je pridržava. 
Pogodan je za trudnice,mame dojilje (jer ne remeti prirodan miris mame i bebe),pogodan je za kupanje novorodjene dece jer ne isušuje kožu i samim tim ne narušava ph i strukturu kože.
Upotrebom ovog sapuna,mame mogu da zamene komplenu kozmetiku deci do druge godine života. Pogodan je i za pranje kosice dečije i recept se može prilagoditi vašim potrebama i uzrastu deteta.
Hyppo beba je sigurno jedan od najvećih uspeha,jer se kroz edukaciju mama i mladih o prednostima prirodne kozmetike nastavlja moj zdravstveni rad sa ljudima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *