MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Frizerski salon S. ALEKS Čačak je mesto gde pratimo savremene trendove uz tehničko znanje i iskustvo ističemo lepotu kose. Nudimo širok spektar usluga dubinske nege i spa tretmana za kosu, kožu i glavu. Izbeljivanje, farbanje kose, prelivi, trajno kovrdžanje i ispravljanje su samo neki od tretmana koji su dostupni u salonu.

Stručni frizeri pružaju usluge večernjih frizura, pundži, 3D lokni i pletenja kose. Salon koristi visokokvalitetne proizvode i tehnike kako bi postigao željeni izgled i održao zdravlje kose i kože glave. Klijenti mogu uživati u opuštajućem i luksuznom iskustvu dok se brinu o svom izgledu. Frizerski salon posvećen je pružanju personalizovanih tretmana koji odgovaraju individualnim potrebama i željama svakog klijenta.

Tim stručnjaka redovno se usavršava i prati najnovije trendove kako bi osigurao najbolje rezultate.

Klijenti mogu birati između različitih opcija tretmana kako bi postigli željeni stil i boju kose. Salon takođe nudi savete o nezi kose i proizvodima za održavanje kod kuće.

Atmosfera u salonu je prijatna i profesionalna, stvarajući prostor u kojem se klijenti osećaju dobrodošlo i opušteno. Poseta frizerskom salonu postaje pravo iskustvo u kojem se klijenti osećaju osveženo i samopouzdano. Svaki tretman prilagođen je individualnim potrebama klijenta, uz pažljivu analizu tipa kose i kože glave.

Frizerski salon u Čačku postao je omiljeno odredište za ljude koji žele da se prepuste profesionalnoj nezi i uživaju u luksuznom tretmanu.


Pratite nas na instagramu: slavica.aleks
Pratite nas na fejsbuku: fsSlavicaAleks

INFO

Adresa: Dobračina 3, Čačak
Telefon: 063 339002
e-mail:
slavicaaleksandric@gmail.com
web: https://shorturl.at/bCJO2

Podeli na mrežama: