CENOVNIK USLUGA

Dragi PRIJATELJI, dobro došli na biznis portal mojabaza.com! 

DOBRO DOŠLI U SVET POSLOVNOG USPEHA!

mojabazabiznis-centar-oglasavanje-reklamiranje-biznis-vodic-beograd-besplatni-mali-oglasi-1

Za sve prijatelje, preduzetnike, udruženja građana, vlasnike poljoprivrednih gazdinstava, marketing menadžere, vlasnike malih i srednjih preduzeća, direktore marketing službi, direktore i vlasnike kompanija, predstavnike javnih preduzeća i kulturnih institucija koji žele da sarađuju sa nama pripremili smo povoljne cene uz maksimalan kvalitet naše usluge.

ŠTAMPANO OGLAŠAVANJE PREKO MESEČNIH KATALOGA

Za firme koje žele da se oglašavaju i reklamiraju preko štampanih kataloga – mesečnih lokalnih oglasnika koji se dele besplatno po sandučićima na sledećim teritorijama:

  • Surčin sa okolinom (Surčin naselje, Novi Surčin, Jakovo, Dobanovci, Boljevci, Bečmen, Petrovčić, Progar)
  • Novi Beograd (Blokovi 44, 45, 70 i 70a, Bežanija, Bežanijska kosa, Ledine, Tošin bunar)
  • Zemun (Zemun polje, Altina, Plavi horizonti, Ugrinovci, Ugrinovačka ulica)
  • Obrenovac sa okolinom (uže gradsko jezgro, Rvati, Belo polje, Barič, Zvečka,Veliko polje)
  • povremeno na teritoriji grada Uba.

To su naselja najčešće na obodu grada u kojima građani imaju osećaj da su zaboravljeni od strane centralnih institucija i gde je lokal patriotizam izraženiji. Tu je i konkurencija manja, pa je moć lokalnog marketinga mnogo veća nego u centralnim delovima grada. Štampanim izdanjima Brenda Moja baza pokriva se područje sa otprilike milion stanovnika.  

U Surčinu i Obrenovcu smo najveći štampani lokalni oglasnik, a na teritoriji Novog Beograda i Zemuna smo jedan od dva najbolja štampana lokalna oglasnika.

Svaki štampani katalog i svaki oglas ima svoj elektronski oblik koji možete videti zajedno sa celom arhivom oglasa na stranici ARHIVA ŠTAMPANIH IZDANJA.

Elektronske kataloge pogleda pregleda između 4.000-5.000 ljudi mesečno, što je dodatni način oglašavanja i reklamiranja, tako da kampanja svakog novog izdanja traje čitavog meseca.

Za ovih devet godina rada podeljeno je preko 1.000.000 (MILION) primeraka besplatnih oglasa, flajera, kataloga, uzoraka proizvoda i drugih marketinških proizvoda.

Svi oglasi, reklame, poruke dodatno se promovišu i na društvenim mrežama, facebook-u instagram-utwitter-ulinkedin-u, i na youtube-u

VAŽNO: Broj pozicija i mesta za oglase je ograničen. Za štampane oglasnike za Surčin, Novi Beograd i Zemun možete rezervisati najkasnije do 28. u mesecu.

Za Obrenovac sa okolinom rok je do 10. u mesecu za naredni broj.

U nastavku je cenovnik štampanog oglašavanja:

Moja baza CENOVNIK-štampanog-oglašavanja-srbija-beograd-najbolja-reklama-marketing-oglasi-top-zarada-veliki-posao-uspeh-pare-novac

Želim da rezervišem ODMAH

INTERNET OGLAŠAVANJE I BOLJE POZICIONIRANJE NA GUGLU

POGLEDAJTE KRATAK VIDEO O NAŠEM BIZNIS PORTALU I BIZNIS PAKETIMA KOJE SMO PRIPREMILI SAMO ZA VAS KLIKNITE OVDE

Uporedo sa štampanim izdanjima, tu su i naši internet biznis paketi preko kojih možete, nezavisno od štampanih izdanja, da predstavite svoju firmu, proizvod ili uslugu. Koristeći razne mogućnosti na portalu se na ovaj način predstavilo preko hiljadu pojedinaca, udruženja građana, preduzetnika, firmi, kompanija, kulturnih institucija i javnih preduzeća. 

Portal mojabaza.com proglašen je za najbolji biznis portal 2019. godine od strane Evropske Asocijacije Porodičnog preduzetništva EFBA.

Uz stalno usavršavanje i učenje, podršku uigranog tima, velikog broja klijenata, čitalaca štampanih izdanja, konstantno raste i broj posetilaca portala. 

Naš cilj jeste da postanemo NAJPOSEĆENIJI I NAJPOZNATIJI BIZNIS PORTAL NA BALKANU.

Pogledajte koje su mogućnosti i varijante da dodatno ojačate svoj biznis na internetu i da se još bolje pozicionirate na Guglu i drugim internet pretraživačima:

CENOVNIK-Internet-biznis-paketi-mojaboza.com

Želim da rezervišem ODMAH

PODELA FLAJERA

Podsećamo: za ovih devet godina rada podeljeno je preko 1.000.000 (milion) primeraka besplatnih oglasa, flajera, kataloga, uzoraka proizvoda i drugih marketinških proizvoda.

Imam gotove flajere i želim da ih podelite? Kontakt

RECEPT ZA POSLOVNI USPEH

U čemu je tajna poslovnog uspeha?

Želim da saznam