Šarenica i KUD Budućnost 22. juna u Bojčinskoj šumi

Pozivamo Vas na predstojeće programe 10. “Bojčinskog kulturnog leta”, koji će se za vikend realizovati na otvorenoj letnjoj sceni u Bojčinskoj šumi u Progaru:

Subota, 22. jun 2019. godine od 20 časova

Koncert – KUD “BUDUĆNOST”, Dobanovci.

Nedelja, 23. jun 2019. godine od 20 časova

Predstava – “RASLO MI JE BADEM DRVO”,

BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE

Predstava koja govori o sećanju, nostalgiji za detinjstvom, mladošću, vremenu sazrevanja, po delu Živojina Pavlovića. Režija: Milena Pavlović-Čučilović. Igraju: Stefan Radonjić, Tatjana Kecman, Nada Macanković, Aleksandar Alač.

Podsećamo Vas da je jubilarno 10. „Bojčinsko kulturno leto“, počelo 08. juna i realizovaće se sve do 31. avgusta 2019. godine kroz veliki broj kulturnih programa. Manifestacija se od 2009. godine organizuje na otvorenoj letnjoj sceni u Bojčinskoj šumi u Progaru. Bojčinska šuma je zaštićeno prirodno dobro na čijem ulazu je smeštena letnja natkrivena pozorišna scena sa 500 mesta, izgrađena 2008. godine. Organizator manifestacije je Kulturni centar Surčin uz podršku Gradske opštine Surčin. Manifestacija je tradicionalno otvorenog tipa za sve posetioce, bez ulaznica (besplatni programi). Do Bojčinske šume je moguće doći linijom GSP-a 605, koja polazi od okretnice u Bloku 45 na Novom Beogradu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *